Kategorijos

Voriukas Garsinis Juodas

Voriukas Garsinis Juodas
Prekinis ženklas: EKOBIZ
Prekės kodas: 695014-J
Pristatymo laikas: 1 - 3 darbo dienos
Kiekis:  Į krepšelį
Voriukas 1 skirtas vaikams, jaunimui ir suaugusiems, turintiems netaisyklingos laikysenos problemų : „suapvalintus„ pečius, atsikišusias mentes ir įdubusią „plokščią“ krūtinę.
 
Išradimas pagrįstas veiksminga pagalba raumenims ir taisyklingos laikysenos įpročio ugdymu einant, sėdint ir stovint. Žmogus, nešiojantis šį gaminį, nesikūprina. Voriuką 1 rekomenduojama naudoti vaikams ir jaunimui augimo ir kūno formavimosi laikotarpiu. Taip pat tinka linkusiems kūprintis ar netaisyklingos laikysenos  suaugusiems žmonėms.
 
Dažnai pasitaikantis kūprinimasis didina fizinį nuovargį, apsunkina širdies darbą. Voriukas 1 padidina krūtinės ląstos judrumą ir oro apykaitą plaučiuose. Voriuką 1 dedamės ant pečių taip, kad dirželiai būtų lengvai įtempti, o susikūprinus pasigirstų garsinis signalas. Patariama nešioti laikysenos korektorių, du – tris kartus per dieną, maždaug po 10-15 minučių – žiūrint televizorių, dirbant kompiuteriu ar ruošiant pamokas.
 
Voriukas nerekomenduojamas vaikams, kuriems nustatyta skoliozė. Dėl prietaiso naudojimo  pasikonsultuokite su savo gydytoju.
 
Juodos spalvos

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą:



Amona B2B © Copyright 2024 . Visos teisės saugomos.