Kategorijos

Bėgimo takelis NordicTrack T 10.0

Bėgimo takelis NordicTrack T 10.0
Bėgimo takelis NordicTrack T 10.0 Bėgimo takelis NordicTrack T 10.0
Prekinis ženklas: Inny
Prekės kodas: HS-321500
Pristatymo laikas: Teirautis
Kiekis:  Į krepšelį

Bėgimo takelis NordicTrack T 10.0

„NordicTrack T 10.0“ bėgimo takas yra vienas pagrindinių bėgimo takų modelių, skirtų naudoti namuose. Ji turi visus reikiamus parametrus ir funkcijas, reikalingas patogiam ir efektyviam mokymui tarp šalių. Jame įrengta 20 skirtingų treniruočių programų, važiavimo diržo kampo reguliavimas, dvigubas „AutoBreeze“ priekinio stiklo sistemos ir platus elektroninio greičio reguliatoriaus pasirinkimas. „SpaceSaver“ važiuoklės sistema su „EasyLift Assist“, pagrįsta hidraulinėmis amortizacinėmis spyruoklėmis, palengvina važiuojamosios dalies sulenkimą taupant erdvę namo. Be to, treadmill turi garsiakalbius, impulsų jutiklius ir pažangią „FlexSelect“ amortizatorių sistemą, pagamintą iš dviejų tipų amortizatorių. „T 10.0“ elektrinis važiavimo takas yra funkcionalus ir paprastas bėgimo takas, kurio negalima praleisti namų fitneso zonoje.

Techninės specifikacijos:
  • kompiuteris: 7 "neigiamas ekranas
  • variklis: 3,0 CHP (4,5 AG)
  • treniruočių programos: 20 suderinamos su „iFit“ sistema („Bluetooth Smart Enabled“ - galimybė prijungti planšetinius kompiuterius su „Android“ sistemų 5.0 ir naujesnėmis versijomis ir „iOS“ versija 8.1 arba naujesnė versija)
  • funkcijos: greitis, laikas, atstumas, kalorijos, impulsas, važiuoklės nuolydis
  • greitis: 0 - 22 km / h (1 jutikliniu greičio valdymu)
  • ritinėliai: 5 cm (1,9 ")
  • Kierat diržo paviršius: 51 cm x 152 cm
  • važiuoklės pagalvėlė: FlexSelect Cushioning technologija
  • važiuoklės nuolydis: elektroniniu būdu kontroliuojamas nuo 0 iki 12% (1-Touch krypties valdymas)
  • lengva važiuoti bėgimo taku su „SpaceSaver“ mechanizmu ir „EasyLift Assist“ sistema
  • greitis ir greito priėjimo raktai
  • įmontuoti garsiakalbiai ir apsaugos raktas
  • priekinis skydelis su 2 kišenėmis
  • impulsų matavimas rankenos ir belaidžiais jutikliais (papildomas „Polar iFitBluetooth“ mobilusis dirželis, reikalingas bevielio širdies ritmo skaitymui)
  • papildoma įranga: „iPod“ suderinamas garso prievadas, įmontuotas planšetinio kompiuterio laikiklis
  • ventiliatorius: dvigubas „AutoBreeze“
  • išlenkto bėgimo takelio matmenys: 203 x 91 x 161 cm
  • sudėtinio bėgimo takelio matmenys: 105 x 91 x 176 cm
  • Pakuotės matmenys: 210 x 77 x 35 cm
  • produkto svoris: 88 kg
  • produkto svoris pakuotėje: 101 kg
  • vartotojo maksimalus svoris: 125 kg
Garantija: vidaus vartojimas: 2 metai + pratęsta garantija: 5 metai varikliui ir 10 metų rėmo konstrukcijai
 
PRADŽIA VISĄ PASAULĮ! - dėka mokymo programų suderinamumo su „iFit“ technologija, galite prisijungti prie, pvz., „Google“ žemėlapių ™, ir planuoti savo einamuosius maršrutus, kur tik norite.
 
EKRANAS Šio ekrano dėka galite stebėti kalorijų deginimą ir treniruotės eigą. Platus monitoriaus kampas leidžia jums laisvai skaityti degimo greitį, atstumą, impulsą ir kalorijas. Unikali garso sistema leidžia jums sekti ir kontroliuoti savo pažangą.
 
SPACESAVER TREADMILLING SYSTEM Įdėkite savo takelius, kad juos būtų galima lengvai laikyti. „EasyLift Assist“ sistema, pagrįsta hidraulinėmis amortizacinėmis spyruoklėmis, padės jums lengvai surinkti takelius, kad būtų galima sutaupyti vietos namuose.
 
SISTEMOS PRIEMONĖS SISTEMA „FLEXSELECT“ Mūsų pažangiausia „NordicTrack“ važiuoklės pagalvėlė. „FlexSelect“ sistema susideda iš dviejų tipų pagalvių. Vienoje dalyje numatoma, kad treadmill diržas yra patogesnis sąnariams, o antroji dalis, esanti ant treadmill rėmo, suteikia treniruotės po atviru dangumi jausmą.
 
3.0 CHP VARIKLIS - galingas ir dinamiškas variklis, kuris užtikrina puikų našumą. Sukurta atlaikyti ilgiausius treniruotes ir užtikrina triukšmo mažinimą ir efektyvų prietaiso dalių aušinimą.
 
INTEGRUOTAS SPEED IR INTRUSION BUTTON Reguliuokite greitį ir nuolydį vienu mygtuku. Jis yra šalia širdies ritmo monitoriaus, kad galėtumėte valdyti treniruotės eigą ir pakeisti bėgimo takelio nustatymus.
 
PAGRINDINIS TRAINAS, BE POTU! - mėgautis dviejų zonų „AutoBreeze ™“ ventiliatoriaus patogumu. Jis dedamas ant pagrindinės konsolės, arti jūsų kūno, kad galėtumėte jaustis šilta, o atlikdami pratimus. Greitosios prieigos mygtukų dėka, galite reguliuoti ir reguliuoti oro srauto lygį, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.
 
PULSE MATAVIMAS Valdykite savo širdies ritmo ribas CardioGrip sistemoje. Į du atraminius strypus įmontuoti jutikliai naudojami impulsui matuoti. Norint atlikti belaidį matavimą, reikia Polar iFit® „Bluetooth“ telemetrijos diržo. Reikia nepamiršti, kad impulsų matavimas jutikliais / jutikliais, esančiais gaminyje, suteikia apytikslius (apytikslius) rezultatus. Įranga nėra medicinos produktas. Siekiant gauti tikslesnius rezultatus, galima įsigyti telemetrijos diržą.
 
Traukinys JŪSŲ MUZIKOS RYTHME! Mokymasis mėgstamos muzikos ritmu leidžia naudotis dar efektyviau. Prijunkite mp3 grotuvą prie pagrindinės prietaiso pulto ir paleiskite prie mėgstamos muzikos ritmo. Mokymas bus malonus dėka 2 colių garsiakalbių, įmontuotų į prietaisų konsolę, o 3,5 mm garso lizdas leidžia klausytis muzikos iš išorinių įrenginių („iPod“, „MP3“) naudodami įmontuotą garsiakalbių priekinį skydelį.

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas: Pastaba: HTML nesiverčia!

Įvertinimas: Blogas            Geras

Į žemiau esantį laukelį įveskite patikros kodą:



Amona B2B © Copyright 2024 . Visos teisės saugomos.